Overzicht, inzicht en vooruitzicht.

Orde en structuur. Dat geeft rust, ruimte en overzicht. Om tot nieuwe inzichten te komen. Om vooruit te komen. Ik werk met mensen en met systemen, en zowel online als offline. Ik werk met kennis, informatie, administratie of spullen. In alle gevallen combineer ik analytisch denken en het vermogen om structuur aan te brengen met nieuwe ideeën en oplossingen.

Ik ben breed inzetbaar voor zowel organisaties als particulieren. Kwaliteiten die ik voor jou of jouw organisatie in kan zetten, zijn onder meer analytisch denken, het vermogen om patronen te herkennen, structureren en organiseren, nauwkeurig en zorgvuldig werken en oog hebben voor details. Mijn veelzijdige werkveld zie je hieronder.

Meer over Karin
Foto Karin van den Bosch

Tekst & redactie

Ik schrijf. Ik structureer.

Ik creëer.

Kwalitatief goede inhoud.

Lees meer

Onderzoek & projecten

Op het gebied van autisme, vooral

Ondermeer vanuit ervaringsdeskundigheid

Verbeteren en vernieuwen, dat altijd

Lees meer

Professional organizer

Orde en structuur.

In je huis, spullen of administratie.

Dat geeft rust, ruimte en overzicht.

Lees meer

Nieuws


Onderzoeksagenda Autisme gepresenteerd tijdens NVA Autisme Congres

Op het NVA Autisme Congres op vrijdag 9 november 2018 presenteerde Diederik Weve de voorlopige resultaten van ons gezamenlijke project ‘Onderzoeksagenda Autisme’.

Lees meer

Uitgelicht

Een ondernemende levenshouding

Recensie van het boek 'Ondernemen(d) met autisme' van Marijn Bon.

Lees meer

Communicatie en contact (Onderzoeksagenda Autisme)

In dit artikel worden de resultaten beschreven van het thema Communicatie en contact uit de Onderzoeksagenda Autisme.

Lees meer

Recente publicaties


Aapjes kijken

Ervaringsdeskundigen worden steeds vaker gevraagd om te komen vertellen hoe ‘het’ is: leven met autisme. Elke zichzelf respecterende congresorganisatie zorgt dat er ook een parallelsessie in het programma is opgenomen, waarin je een autist in levende lijven kunt zien.

Engagement met Autisme, 2006 (5): 41

Read More

Communicatie en contact (Onderzoeksagenda Autisme)

In dit artikel worden de resultaten beschreven van het thema Communicatie en contact uit de Onderzoeksagenda Autisme.

Read More

Kaft boek Ondernemend met autisme

Een ondernemende levenshouding

Recensie van het boek 'Ondernemen(d) met autisme' van Marijn Bon.

Autisme Magazine, voorjaar 2019

Read More

Testimonials


"Karin geeft aandacht aan je teksten, je ideeën, je project. Alhoewel ze op een bepaalde manier detailgericht is, haalt ze daarmee vaak iets fundamenteels boven water. En dat wat fundamenteel is, kan geen detail zijn. Met detail als middel gaat ze op zoek naar betekenis. Ik ben weinig mensen tegengekomen die zo snel hun vinger op een zwakke plek konden leggen."

Diederik Weve, voorzitter vereniging Personen uit het Autisme Spectrum (PAS)

"Al een aantal jaren heb ik het genoegen om Karin mee te maken als freelancer voor Autisme Magazine. Wat haar kenmerkt is haar uitgebreide research voordat zij aan een artikel begint, haar kennis over autisme en de verschillende facetten die daarmee verband houden. Zij is een prettige persoon om mee samen te werken, ze denkt veelvuldig inhoudelijk mee en komt altijd met gedegen artikelen als eindresultaat."

Anouk van Westerloo, hoofd- en eindredacteur Autisme Magazine

"Al jaren maakt Disability Studies in Nederland naar tevredenheid gebruik van de schrijf- en onderzoekskwaliteiten van Karin. Zij onderhoudt de website zeer zorgvuldig, niet alleen op redactioneel gebied maar ook op structuur. Daarnaast schrijft ze o.a. wetenschappelijke publicaties. Karin heeft naast haar ervaringskennis over autisme ook een brede interesse in maatschappelijke ontwikkelingen, dat maakt sparren met haar ook zo plezierig. Met haar analytische en kritische blik levert ze een waardevolle bijdrage aan het vakgebied Disability Studies."

Alice Schippers, directeur Disability Studies in Nederland

Opdrachtgevers