Over mij

Wie ben ik?

Ik heb geneeskunde (t/m doctoraal) en bedrijfswetenschappen gestudeerd, met als master kennis- en informatiemanagement, aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ook heb ik het interdisciplinaire Honours Programma van de Radboud Universiteit gevolgd.

Na een traject door de GGZ van circa 6 jaar en diverse andere diagnoses, kreeg ik in 1999 de diagnose ‘stoornis van Asperger’, ik was toen 24. Tegenwoordig, en toen ook al, heb ik mijn autismediagnose altijd gecombineerd met een of meerdere andere diagnoses, oftewel comorbiditeit, die soms meer en soms minder sterk aanwezig is. Zo heb ik ervaring met depressie, angst en paniekklachten, overspannenheid en burnout, en persoonlijkheidsstoornis/ borderline (-achtige klachten). Ook heb ik ervaring met diverse problematiek vanuit jeugd/gezinssituatie, en ben ik opgegroeid als kind van ouder(s) met psychische problemen. Een ruime ervaringsdeskundigheid dus.

Mijn eigen ervaringen en opgebouwde ervaringsdeskundigheid gebruik ik in mijn werk, in combinatie met mijn kennis vanuit mijn studies en aanvullende opleidingen en cursussen, en mijn werkervaring als vrijwilliger en in betaald werk.

Ik werk als ZZP-er vanuit mijn eigen bedrijf Content met Karin en/of gewoon onder mijn eigen naam Karin van den Bosch.
Ik houd me bezig met Content en Contentbeheer, of in het Nederlands: tekst en (web)redactie. Daarnaast werk ik als (freelance) project- en communicatiemedewerker, en doe ik onderzoek.

Mijn kwaliteiten

Nauwkeurig Oog voor detail Verbanden of patronen zien Gericht op betekenis

WAAR vind je mij?


Ik werk vaak thuis achter de computer. Lekker veilig vanuit mijn eigen woonkamer. Ook ben ik regelmatig in de universiteitsbibliotheek in Nijmegen te vinden. Ook een vertrouwde plek. Ik kom al meer dan 20 jaar op de universiteit. Heel af en toe probeer ik een flexplek uit. Maar tot nu toe heb ik nog geen plek gevonden waar ik me veilig en vertrouwd (genoeg) voel. Een plek die voldoende voorspelbaarheid biedt, en waar de druk om 'iets sociaals' te moeten laag is.