E-mail: info@karinvandenbosch.nl

PORTFOLIO
Publicaties
Wetenschappelijke en niet-wetenschappelijke publicaties
  • Soort publicatie

  • Reset
Column of blog

Autistisch communiceren

15/10/2004
De NT-er (Neuro-Typical, persoon zonder autisme) is een hulpverlener met interesse in autisme en in mij. Mijn interesse is communicatie. Ik wil graag begrijpen wat NT-ers verstaan onder ‘autistisch communiceren’, want dat moet dan iets zijn wat ik zelf doe. En ik wil graag weten hoe anderen (NT-ers) uitleg geven aan wat ik doe, vooral als ik er zelf een andere uitleg aan geef.
Boekhoofdstuk

Ik word onderschat of overschat

01/09/2002
Ervaringsverhaal van mezelf uit 2002, gepubliceerd als hoofdstuk in het boek 'Autisme verteld. Verhalen van anders zijn', onder redactie van Cis Schiltmans (september 2002). Ik beschrijf hoe ik de diagnose heb ervaren. Ook mijn ervaringen en ideeën over werk, relaties en wonen komen aan bod.
Artikel

Belangenvereniging PAS voor Personen uit het Autisme Spectrum

27/02/2002
Rond de zomer van 2001 is door een aantal mensen uit het Autisme Spectrum het initiatief genomen om een belangenvereniging op te richten voor en door mensen uit het Autisme Spectrum zelf. De initiatiefnemers en eerste bestuurders van deze vereniging-in-oprichting (Karin van den Bosch, Anca Buit, Harm Schoonekamp en Ewout Pool) kenden elkaar via het internet.
1 3 4 5
Skip to content