E-mail: info@karinvandenbosch.nl

DIENSTEN

Tekst en redactie

Tekstschrijven, webredactie, contentbeheer en contentmanagement

Inspiratie en verwondering. Informatie en achtergronden. Scherp inzicht in waar het knelpunt zit. Emoties en ervaringen, maar geen onnodige zieligheid. Kracht én kwetsbaarheid laten zien. Van mezelf. Van andere mensen. En van niet-mensen, zoals beleid en regelgeving.

Tekst

Ik schrijf informatieve en/of journalistieke artikelen. Bijvoorbeeld verslagen, interviews, blogs en nieuwsberichten. Ik heb ook ervaring met het schrijven van projectplannen, rapporten en (semi-)wetenschappelijke artikelen.

Specialisaties

Mijn specialisaties zijn autisme, GGZ, disability studies, sociale zekerheid, zorg en arbeid. Mijn interesses zijn breder dan mijn specialisaties, en ik vind het ook leuk om over andere onderwerpen te schrijven. Schroom dus niet om me te benaderen, wie weet kan ik wat voor je betekenen.

Werkwijze

 

Content met Karin = Content met kwaliteit.

Ik verdiep me in een onderwerp en doe (desk)research. Opgedane kennis deel ik op een toegankelijke manier met een diverse groep lezers.

Ik schrijf op verschillende niveaus, van academisch-wetenschappelijk tot toegankelijke tekst in heldere taal.

ng elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

 

Redactie

Ook ben ik inzetbaar voor het corrigeren en redigeren van teksten. Ik haal taal- en typefouten uit je tekst, controleer de grammatica en tekstopbouw, en breng indien nodig structuur aan. Mijn oog voor detail en structurerend vermogen komen hierbij goed van pas.

 

Skip to content